Bilde av en parabol på en rød hyttevegg

Slik får du TV på hytta

Det er begrenset hvor mange runder med Yatzy og Monopol man kan ha i løpet av en helg før det kunne vært greit å ha et fjernsyn på hytta. Det er faktisk enklere enn du skulle tro.

For nordmenn er det viktigere å ha TV på hytta enn vann dersom vi skal tro en undersøkelse som Ipsos gjennomførte for RiksTV i 2017. 70 prosent av alle norske fritidsboliger har nemlig innlagt TV, mens bare 40 prosent har innlagt vann.

Nordmenn sin hang etter å ha TV på hytten kan nok ha noe med at fritidsboliger ses på som et fristed, og der ønsker vi å bli underholdt. Men hvilken løsning bør man gå for når man skal ha TV på hytten?

Egne hyttepakker

Mulighetene er mange. Noen av aktørene på markedet selger egne hyttepakker basert på antenne som kobles til dekoderen. Disse abonnementene har stort sett muligheter for å bli pauset i inntil seks måneder i løpet av et år. På den måten slipper du å betale for TV på hytten i perioder der du ikke befinner deg der.

Slike løsninger passer imidlertid best for hytter som man kun besøker i løpet av én spesifikk sesong, for eksempel sommer eller vinter. Besøker du hytten mer jevnt fordelt gjennom året vil det å måtte pause abonnementet være unødvendig knotete.

Da kan det være aktuelt med et eget hytteabonnement. Mot et tillegg i prisen på TV-pakken som du har hjemme kan du få dekoder og alle TV-kanalene du har i stua hjemme også på hytten.

Sjekk TV-pakken du har hjemme

Aktører som eksempelvis RiksTV har dessuten inkludert i sine abonnementer at man kan se på inntil 4 TVer samtidig – dette gjelder naturligvis også på hytta. Dermed kan du få TV på hytta helt uten ekstra kostnader.

Derfor kan det være lurt å sjekke hva som er inkludert i TV-pakken du allerede har før du går for et ekstra hytteabonnement. Her kan det være penger å spare!

Kanskje du kan strømme?

Dersom fasilitetene for Internett er gode på hytta din kan det også være aktuelt å strømme TV-innhold. Da kan du bruke en Chromecast eller AppleTV til å få strømmet innhold rett på TVen din.

Alle NRK sine kanaler ligger åpent ute på nettet og kan brukes fritt. Har du dessuten noen abonnementer på andre strømmetjenester som Netflix, HBO, TV2 Sumo eller Amazon Prime kan det være et alternativ.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

tvpakker.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste tilbud på innholdstjenester!

Tilbud på tv-pakker