Om Tvpakker.no

Vi hjelper deg å finne den rimeligste TV-pakken som gir deg kanalene du trenger.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Tvpakker.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For TV-leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vårt mål er at Tvpakker.no skal være den beste måten å få en kanalpakke på. Pakken skal passe dine behov, til en rimelig pris. For å klare dette utvikler vi kontinuerlig tjenesten vår til å bli den beste anbudstjenesten for TV-pakker på markedet.

Kunden har alltid rett, og når det kommer til TV-pakker er dine unike behov det viktigste kriteriet for hva som er den beste avtalen. Derfor er det også viktig for oss å samarbeide med flest mulig aktører, slik at du får størst mulig valgfrihet når du skal velge det beste tilbudet.

Siden vi setter kunden først har vi dessuten gjort tjenesten vår helt gratis og uforpliktende for deg å bruke. Det betyr at du ikke risikerer noe annet enn å motta gode tilbud.

I tillegg til å hjelpe deg å finne en bedre avtale, har vi også flere dyptgående artikler med alt relatert til TV-pakker.

Disse finner du i vår artikkeloversikt.

Hvordan fungerer Tvpakker.no?

Alt du trenger å gjøre for å få en bedre kanalpakke er å fylle ut skjemaet vårt. Du vil da motta gode tilbud fra flere selskaper som ønsker ditt kundeforhold.

Husk at det er både gratis og uforpliktende å motta tilbud gjennom Tvpakker.no, og du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til et av tilbudene.

Hvem er vi?

Tvpakker.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

I Nettbureau har vi siden 2009 arbeidet med og utviklet forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Siden den gang har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, og har på veien hjulpet tusenvis av mennesker med å finne bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på TV-pakker.

Det eneste vi vil sende deg er en epostbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Tvpakker.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å finne en god TV-pakke til en bra pris. Derfor bruker vi også tid på å skrive informative artikler om TV-pakker.

Er det noe du lurer på?

Her finner du svar på vanlige spørsmål om garasjer og Garasjetilbud.no.

For TV-leverandører

Representerer du en TV-leverandør og ønsker gode leads på potensielle TV-kunder?

Send en epost til salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med en av oss i Tvpakker.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Ønsker du et samarbeid med Tvpakker.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut hva vi kan få til sammen.