T-We

T-we logo

T-We er en TV- og strømmetjeneste fra Telenor. Med T-We får man en basispakke med faste kanaler, smarte TV-tjenester, samt valgfritt innhold.

Du får selv sette sammen din egen TV- og strømmetjeneste. Utover basispakken, med faste kanaler som NRK og TV2, får du 100 poeng som kan brukes på valgfrie kanaler og tjenester. T-We tilbyr også å bygge på TV-pakken din med et premiumabonnement som inkluderer C-More, TV 2 Sport Premium og V sport Golf. Alle abonnementene inkluderer også TV på flere skjermer samtidig.

Telenor er Norges største leverandør av fasttelefoni, mobiltjenester og bredbånd. Tidligere Telegrafverket og senere Televerket fikk i 1855 oppgaven med å bygge ut telegraflinjer for å knytte landsdeler sammen. Telenor hadde fram til 1998 enerett på det offentlige telenettet og telefontjenesten i Norge.

Telenor setter sikkerhet høyt og satser på å skape trygghet for barn og unge på nett. Telenor Norge As er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu i Bærum.

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 976 967 631
Adresse: Snarøyveien 30, 1360 Fornebu
Telefon: 67 83 82 70
Nettside: https://www.telenor.no/privat/tv/

Allerede kunde hos T-We? Kontakt kundeservice.